Julie & James

Julie and James had a beautiful house in the heart of Pentyrch, but with a growing family they felt they could make better use of the space that an old conservatory was taking up. So, after some discussions and planning that included plenty of interesting angles to work with, the old conservatory was carefully removed and replaced with this stunning open plan kitchen diner with a large L-shaped kitchen island featuring worktops and a breakfast bar. There was also space to build an extra adjoining living room to the extension which can be accessed through large wooden sliding doors. We hope the family are now able to enjoy this additional space for many years to come.

Modern open plan kitchen diner extension with stools against breakfast bar worktops, designed and installed for a property in Cardiff, South Wales
Modern open plan kitchen diner extension leading into an adjoining living room, designed and installed for a property in Cardiff, South Wales
Modern open plan kitchen diner extension with blue units and white worktops, designed and installed for a property in Cardiff, South Wales
Modern open plan kitchen diner extension, designed and installed for a property in Cardiff, South Wales
Modern units with display cabinets in an open plan kitchen diner extension with blue doors and white worktops, designed and installed for a property in Cardiff, South Wales
White kitchen worktops and integrated ovens built into a modern open plan kitchen diner extension on the rear of a property in Cardiff, South Wales
Velux roof window built into the ceiling of a modern open plan kitchen diner extension in a property in Cardiff, South Wales
Modern white kitchen worktops and sink with chrome tap fitted into a new diner extension, designed and fitted for a property in Cardiff, South Wales
Living room extension with a view through large sliding doors into open plan kitchen diner extension built onto the rear of a property in Cardiff, South Wales
Feature fireplace built into the wall of a living room extension built onto a property in Cardiff, South Wales
Living room space built as an adjoining room to a rear extension on a property in Cardiff, South Wales

Photography by Shawn Eastman

Kitchen installation projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
Bathroom installation projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
House conversion projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
Home extension projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
New build property projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
Home renovation projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales
Property development projects by RGB Construction in Cardiff, South Wales